Over Casual FC

Casual FC is een webshop opgezet door een aantal voetbalsupporters die volledig bezeten zijn van ‘The Beautiful Game’. We zijn wekelijks te vinden op de tribunes, kijken alles, lezen alles en als we even vrij hebben, zijn we als bijna veertigers nog steeds druk met potjes FIFA en Championship Manager (klassieker!).

In ons werkende leven hebben we ook veel te maken met voetbal en de cultuur. Zo is één van ons eigenaar van supporterswebsite In de Hekken en zijn we betrokken (of geweest) bij het opzetten van diverse sfeergroepen en supportersverenigingen bij de clubs die we steunen. Onze webshop is vooral een excuus om nog meer met voetbal en het supportersleven te kunnen doen!

COPA Football

Bij Casual FC verkopen wij momenteel de gehele collectie van het Nederlandse COPA Football. Het merk is al sinds 1998 toonaangevend in football & fashion en bestaat anno 2020 uit honderden verschillende items in diverse collecties. Zo hebben we o.a. retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding en ballen.

De keuze voor COPA is ook op andere vlakken een bewuste. Het merk is er trots op dat de gehele collectie ‘Made in Europe’ is. Naast het vakmanschap is de productie in Europa erg belangrijk, zo kiezen ze altijd voor eerlijke arbeidsomstandigheden en staat duurzaamheid voorop. Waarden die ook wij als Casual FC graag uit willen dragen.

Samenwerken?

Wij staan uiteraard altijd open voor leuke samenwerkingen, dus schroom niet om contact op te nemen als je denkt dat we wel wat voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top